Is het GaiaPark geopend?

Is het GaiaPark geopend?

April 23, 2005
GaiaZOO/Opened

Hoe groot is GaiaZOO?

GaiaZOO werd in 2005 geopend en is vernoemd naar Gaia, godin van de aarde. Tot 2011 heette de dierentuin GaiaPark. Het park van 25 hectare ligt in de Anstelvallei en is onderdeel van de toeristische zone Parkstad Limburg, waar ook attracties zijn te vinden als Snowworld en Megaland.

Wat kost entree GaiaPark?

Tickets voor GaiaZOO Tickets voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar zijn in het hoogseizoen tussen de € 18,50 en € 22,50. Kinderen t/m 9 jaar betalen tussen de € 15,50 en € 17,50 voor entree, en kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Welke dieren zijn er in GaiaZOO?

Aardbei gifkikker.

 • Afrikaanse wilde hond.
 • Azara agouti.
 • Berberaap.
 • Bergbongo.
 • Bladsnijdersmier.
 • Blauwe pijlgifkikker.
 • Boliviaanse doodshoofdaap.
 • Hoe lang duurt bezoek Gaia Zoo?

  Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 4,5 uur. Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route.

  Waar zit GaiaZOO?

  GaiaZOO ligt in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvellandschap op slechts een klein halfuurtje rijden van Maastricht. Ook vanuit België en Duitsland is GaiaZOO snel en gemakkelijk te bereiken; op slechts 20 autominuten vanaf het Duitse Aken en 45 autominuten vanaf het Belgische Hasselt.

  Hoe groot is Zoo Parc Overloon?

  Beleef een stukje Zuid-Amerika in ZooParc Overloon. In het nieuwe expeditiegebied van maar liefst 1 hectare groot ontdek je de meest bijzondere dieren en planten uit Zuid-Amerika. Ga op zoek naar de 20 verschillende diersoorten en stap binnen in de nieuwe kas.

  Hoe groot is Diergaarde Blijdorp?

  De totale oppervlakte van de dierentuin is nu ongeveer 28 hectare.

  Welke dierentuin is het beste?

  Een dierentuin die je eigenlijk ieder jaar opnieuw wilt bezoeken, is Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Het is niet voor niets een van de mooiste en populairste dierentuinen van Nederland. Hier ga je op ontdekkingsreis door de werelddelen; reis in één dag naar Azië, Afrika en Noord-Amerika.

  Welke dieren zijn er in de dierentuin?

  Veel dierentuinen hebben een mix van allerlei verschillende diersoorten, zoals katachtigen, apen, beren, vissen, zeezoogdieren, vogels, grote hoefdieren, reptielen, insecten en knaagdieren.

  Wat is een NVD pas?

  Dierenrijk is aangesloten bij de NVD: Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. De NVD is de overkoepelende organisatie voor de 13 grootste Nederlandse dierentuinen en is opgericht in 1966. Lidmaatschap van de NVD kan dus gezien worden als een kwaliteitskeurmerk voor een dierentuin.

  Wat kost jaarabonnement GaiaZOO?

  Jaarkaart | 365 dagen GaiaZOO

  3 t/m 9 jaar Vanaf 10 jaar
  Regulier tarief 49,50 58,50
  Verleng tarief (10 euro vriendenkorting) 39,50 48,50
  Verleng tussen 1 december en 9 januari 2022 je abonnement en krijg per verlengd abonnement een parkeervoucher ter waarde van 5,-

  Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

  Back To Top