Is Thomas More een goede school?

Is Thomas More een goede school?

Thomas More is een goede school.” Vaak komen ze van een eind verder, zoals Michelle Jaspers (19) uit Zonhoven. “Ik wil toerisme- en recreatiemanagement gaan studeren en de opleiding staat hier hoog aangeschreven”, vertelt de toekomstige kotstudente.

Waarom kiezen voor Thomas More?

De troeven van Thomas More Al onze campussen zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo vind je altijd wel een campus binnen jouw bereik. Onze docenten zijn kraks in hun vakgebied. We hebben de beste stageplaatsen en je werkt aan projecten voor ├ęchte opdrachtgevers.

Hoe lang bestaat Thomas More?

Ze ontstond bij de start van het academiejaar 2012-2013 door de fusie van Lessius Antwerpen, Lessius Mechelen en Katholieke Hogeschool Kempen. De maatschappelijke zetels bevinden zich in Mechelen (Thomas More Mechelen-Antwerpen vzw) en in Geel (Thomas More Kempen vzw).

Wat is de waarde van een postgraduaat?

Een Postgraduaat is praktischer gericht en focust ook specifieker op de latere arbeidsmarkt. Deze opleiding kan minder dan 60 studiepunten bedragen, en is daarom geregeld een veel korter traject dan een ManaMa. Of je een stage moet volgen hangt af van de Postgraduaat.

Welk niveau is een postgraduaat?

Een postgraduaat is een opleiding ingericht door hogescholen en universiteiten van minstens 20 studiepunten. Deze opleiding volgt op een bachelor- of masteropleiding en geeft recht op een postgraduaatsgetuigschrift.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top