Ko su Blizanac i Devica u horoskopu?

Ko su Blizanac i Devica u horoskopu?

Blizanac i Devica: Ova dva vrlo promenljiva horoskopska znaka zajedno mogu da dosegnu novac i moć ali i prijateljstvo za čitav život. Postoji snažna privlačnost između njih pa postoje dobre šanse da stvari krenu jako brzo napred kada se nađu ova dva horoskopska znaka koje krasi jak intelekt.

Kakva je zena LAV u horoskopu?

Njena fasada pokriva cinjenicu da je ova dama u stvari samo devojka zeljna i vredna ljubavi. Zena LAV poseduje stil, ne dozvoljava da bude smatrana slabijim polom i ocekuje od drugih da shvate da ce ona biti srecna uvek i samo sa najboljim od svega sta joj se ponudi (zato zene rodjene u ovom horoskopskom znaku neretko zauvek ostaju neudate).

Šta je između žene i muškarca Blizanaca?

Muškarac Blizanac i žena Rak: Žena Rak se neće od starta osećati sigurno i bezbedno uz muškarca Blizanca tako da će ova ljubavna kombinacija zahtevati međusobno odricanje i rad. Žena Rak je obična, instinktivna, često sumorna. Ni muškarcu Blizancu nisu strane česte promene raspoloženja jer on definitivno poseduje dvostruku ličnost.

Da li je Lav fiksni znak ili Blizanac?

Lav je fiksni znak, a Blizanac promjenjiv znak. Lav je tvrdoglav i odlučan, veliki vođa i pomalo krut kada je u pitanju mijenjanje svojih ideja ili smjerova. Kada Lav nešto naumi onda uvijek ide do kraja. Blizanci su, s druge strane, jako fleksibilni.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top